Wouwse Plantage

K.v.K. nr. 40281704
KNSA nr. 8765

Edel tijd verdrijf op TV bij Zuidwest TV.
Op 4 maart 2015 zijn er opnames geweest bij ETV voor Zuidwest TV Sport. Deze opnamen zijn op 18 maart 2015 uitgezonden. Hieronder de uitzending van Zuidwest TV, vanaf minuut 36 gaat het filmpje over Schietvereniging Edel Tijd Verdrijf.

Braderie Wouwse Plantage 2014.
Onze stand met de mobiele schietbaan van de KNSA op de Braderie van de Wouwse Plantage was een groot succes. Dit succes was voor een belangrijk deel te danken aan het enthousiasme van het grote aantal leden, dat aanwezig was om erbij te helpen. Daarnaast boden we de bezoekers van de Braderie een activiteit aan, die heel goed in het kader van de Braderie paste. We trokken de aandacht en het was behoorlijk druk met mensen die graag eens wilden schieten. De leden, die daarbij hielpen toonden hen hun enthousiasme voor de schietsport en slaagden erin om dit enthousiasme over te brengen. Iedere schutter werd verteld, dat indien hij of zij interesse hadden in de schietsport, ze komende september en october van harte welkom zijn op een van de daarvoor bestemde woensdagavonden.

Onze kraam met informatiemateriaal, die naast de baan stond en vooral door Piet werd beheerd, had ook flink wat bezoekers. Hier bleek dat het weinig bekend was dat er een schietclub is in de Wouwse Plantage. Dat is dus nu wel bekend en dat is te danken aan de wijze waarop we aanwezigheid waren, die flink de aandacht trok van iedereen. Vanuit de kraam werd goede informatie verstrekt over de schietsport, over de mogelijkheid om lid te worden van onze vereniging en om eens op een van onze avonden te komen om het zelf te proberen

Het doel dat we hadden om bekend te maken dat er hier een schietclub is, waarvan de leden in de ruime omgeving van Wouwse Plantage wonen en waarvan je lid kunt worden als je interesse hebt in schietsport, hebben we duidelijk bereikt, en wel middels onze opvallende aanwezigheid en ons eigen enthousiasme, dat iedereen opviel. Verscheidene bezoekers zeiden dat ze belangstelling hadden en op een van de avonden zullen komen.

Edel tijd verdrijf op televisie.
Voor de zomervakantie van 2009 zijn er door Brabant10 opnames gemaakt voor het programmna "Op de bonnefooi".
Deze opnames zijn op 30 juli 2009 uitgezonden.
Via uitzending gemist van Brabant10 is deze aflevering alsnog te bekijken.

Uitzending gemist Brabant10 Aflevering 7

Bijgewerkt : 30-05-2015
Problemen en op- of aan-merkingen graag doorgeven aan